Vorbereitungszeit: 6 Minuten
Kochzeit: 15 Minuten
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
|
vom Mitglied: memauss
Buttermilk Pancakes with Chocolate Chips
The key to fluffy pancakes is not to overmix the batter, it should not be beaten smooth.
Zutaten
Anleitung
- Heat griddle to 375° F (190° C).degrees.
- Whisk together flour, baking powder, baking soda, salt, and sugar in a medium bowl. Add eggs, buttermilk (soy milk and lemon juice), and 4 tablespoons butter; whisk to combine. Batter should have small to medium lumps.
- Heat oven to 175° F (80° C).
- Test griddle by sprinkling a few drops of water on it. If water bounces and spatters off griddle, it is hot enough. Using a pastry brush, brush remaining 1/2 teaspoon of butter (or reserved bacon fat onto griddle). Wipe off excess.
- Using a 4-ounce ladle, about 1/2 cup, pour pancake batter, in pools 2 inches away from one other.
- When pancakes have bubbles on top and are slightly dry around edges, about 2 1/2 minutes, flip over. Cook until golden on bottom, about 1 minute.
- Repeat with remaining batter, keeping finished pancakes on a heatproof plate in oven. Serve warm.
- Note: if serving these pancakes with bacon, reserve half a teaspoon of bacon drippings to grease the griddle instead of butter.
52 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
|
|
|
|
|
Dieses Rezept begutachten
Sie müssen sich anmelden, um dieses Rezept zu überprüfen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
Weitere Rezepte finden
|
Filtern durch Mahlzeit Typ
Frühstück
Neuesten Rezepte
Einfaches, gesundes und schnelles Frühstück.
|
Gesundes, schnelles und einfaches Rezept.
|
Gesunder, leckerer und zuckerarmer Snack.
|
Vegane, gluten- und laktosefreie Rezeptur.
|
|
Ein Rezept vorschlagen
Ernährungsübersicht:
|
|
Es sind 192 Kalorien in 1 Portion Buttermilk Pancakes with Chocolate Chips.
|
|
Kalorien Analyse: 35% fett, 54% kohlh, 11% eiw. |
|
Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
805 kJ
10%
192 kcal
Fett
7,74g
11%
Gesättigte Fette
3,241g
16%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
1,388g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,527g
Kohlenhydrate
27,05g
10%
Zucker
7,39g
8%
Ballaststoff
0,9g
Eiweiß
5,32g
11%
Salz
0,91g
15%
Cholesterin
28mg
Kalium
72mg
4%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (54%)
Fett (35%)
Eiweiß (11%)
|
|
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
|