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Portionen:
10 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
10 Minuten
Kochzeit:
1 Std. 50 Minuten
Mahlzeit Typ:
Brot und Backwaren
Desserts
Snacks
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: Mjgh06

New York Cheesecake

A delicious low carb version of a thick cheesecake.

Zutaten

Anleitung

  1. Grease a deep dish springform pan, or a deep dish pie pan and set aside.
  2. Beat the cream cheese on lowest setting for 5 minutes. Add the Stevia and vanilla flavoring and beat lightly. Add 1 egg at a time and beat lightly, repeat for all eggs one at a time. Next, add the sour cream and beat well.
  3. Pour mix into pan.
  4. Bake at 325 °F (160 °C) for 55 minutes. Start checking at 45 minutes. If it's getting brown, turn the oven off.
  5. When the time is up, prop open the oven door, turn off oven and leave the cheesecake in the oven for another hour.
  6. After 1 hour, remove from the oven and allow to cool completely. Chill 12-24 hours before serving. The longer you can chill the firmer it will set.
  7. Note: for a dark, glass or nonstick pan bake at 300 °F (150 °C).
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Ernährungsübersicht:

Es sind 369 Kalorien in 1 Portion New York Cheesecake.
Kalorien Analyse: 85% fett, 5% kohlh, 10% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
1546 kJ
18%
369 kcal
Fett
33,29g
48%
Gesättigte Fette
21g
105%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
3,584g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,653g
Kohlenhydrate
4,51g
2%
Zucker
2,64g
3%
Ballaststoff
0g
Eiweiß
9g
18%
Salz
0,77g
13%
Cholesterin
197mg
Kalium
95mg
5%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
18%
vom ETB*
(369 kal)
18% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (5%)
 
Fett (85%)
 
Eiweiß (10%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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