Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Kochzeit: 1 Std. 50 Minuten
Mahlzeit Typ:
Brot und Backwaren
Desserts
Snacks
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: Mjgh06
New York Cheesecake
A delicious low carb version of a thick cheesecake.
Zutaten
Anleitung
- Grease a deep dish springform pan, or a deep dish pie pan and set aside.
- Beat the cream cheese on lowest setting for 5 minutes. Add the Stevia and vanilla flavoring and beat lightly. Add 1 egg at a time and beat lightly, repeat for all eggs one at a time. Next, add the sour cream and beat well.
- Pour mix into pan.
- Bake at 325 °F (160 °C) for 55 minutes. Start checking at 45 minutes. If it's getting brown, turn the oven off.
- When the time is up, prop open the oven door, turn off oven and leave the cheesecake in the oven for another hour.
- After 1 hour, remove from the oven and allow to cool completely. Chill 12-24 hours before serving. The longer you can chill the firmer it will set.
- Note: for a dark, glass or nonstick pan bake at 300 °F (150 °C).
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 369 Kalorien in 1 Portion New York Cheesecake.
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Kalorien Analyse: 85% fett, 5% kohlh, 10% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1546 kJ
18%
369 kcal
Fett
33,29g
48%
Gesättigte Fette
21g
105%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
3,584g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,653g
Kohlenhydrate
4,51g
2%
Zucker
2,64g
3%
Ballaststoff
0g
Eiweiß
9g
18%
Salz
0,77g
13%
Cholesterin
197mg
Kalium
95mg
5%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (5%)
Fett (85%)
Eiweiß (10%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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