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Portionen:
6 Portion(en)
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Beilagen
Bewertung:
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vom Mitglied: amryk

One Pot Black-eyed Peas and Kale

A delicious vegetarian recipe that's even better the next day. Good source of protein, fiber, iron and vitamins.

Zutaten

Anleitung

  1. Rinse peas, sorting through and removing any damaged peas and debris.
  2. In large pot, combine peas, cold water and jalapeno pepper. Bring to boil; reduce heat to low. Cover and cook 30 minutes.
  3. Meanwhile, in small skillet, heat sauté (without oil) the onion and garlic about 5 minutes; stir into peas.
  4. Add salt (if desired) and bay leaf.
  5. Place kale on top of peas; cook 15 additional minutes.
  6. Add pepper sauce; stir to combine peas and kale. Cook 5 additional minutes.
  7. Remove bay leaf before serving.
168 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
Nutrition Facts Serving Size 1 serving (What does that mean?)
user vote
31 Okt 14 vom Mitglied: burgerj
I haven't tried it yet. I was watching Dr. Oz yesterday and he was commenting on what a great vegetable kale is.
user vote
13 Jul 10 vom Mitglied: MalaMala

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 325 Kalorien in 1 Portion One Pot Black-eyed Peas and Kale.
Kalorien Analyse: 5% fett, 70% kohlh, 25% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
1359 kJ
16%
325 kcal
Fett
1,85g
3%
Gesättigte Fette
0,376g
2%
Einfach ungesättigte Fette
0,157g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,848g
Kohlenhydrate
60,03g
23%
Zucker
6,41g
7%
Ballaststoff
10,8g
Eiweiß
21,9g
44%
Salz
1,14g
19%
Cholesterin
0mg
Kalium
1399mg
70%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
16%
vom ETB*
(325 kal)
16% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (70%)
 
Fett (5%)
 
Eiweiß (25%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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