Chicken and Vegetables Hot Soup
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: Pennink1
Chicken and Vegetables Hot Soup
Easy to make tangy chicken vegetable soup.
Zutaten
Anleitung
- In a soup pot, take a box of low sodium broth (like Campbell's) plus an equal portion of water.
- Add can of peas and carrots (or your other favorite vegetables) and diced stalk of celery.
- Add a cup of cooked, diced chicken.
- Add a tablespoon of pepper or hot sauce.
- Simmer until celery is tender.
196 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
In the recipe it calls for 4 cups of ingredients and 8 oz chicken and yet it serves 10 what 3 Tbs per serving? I think your servings are off and if they are then so is the nutritional facts.
28 Sep 11 vom Mitglied: Sassy_Cat
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 37 Kalorien in 1 Portion Chicken and Vegetables Hot Soup.
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Kalorien Analyse: 9% fett, 27% kohlh, 64% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
153 kJ
2%
37 kcal
Fett
0,39g
1%
Gesättigte Fette
0,097g
0%
Transfette
0,006g
Einfach ungesättigte Fette
0,088g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,112g
Kohlenhydrate
2,46g
1%
Zucker
0,09g
0%
Ballaststoff
0,6g
Eiweiß
5,92g
12%
Salz
0,50g
8%
Cholesterin
13mg
Kalium
98mg
5%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (27%)
Fett (9%)
Eiweiß (64%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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