Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: Pennink1
Turkey Noodle Casserole
A great way to use leftover turkey.
Zutaten
Anleitung
- Boil egg noodles.
- Dice or cut up left over, cooked turkey.
- Add mixed vegetables and onion powder.
- Drain cooked noodles.
- Add soup and skim milk and mix well.
- Bake at 325 °F (160 °C) for 30 minutes.
102 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
This was so easy and taste delicious Will make this one again. It was filling and I did not change a thing. Ro
17 Mai 21 vom Mitglied: Romaine106
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This was great - the whole family loved it! And I love how low-calorie it is too!
02 Dez 14 vom Mitglied: thinana
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this was a decent meal, easy to make and everyone like it. I used ground turkey and sprinkled just a little cheese on the top.
17 Feb 11 vom Mitglied: cszman
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We made this tonite. It was very good. Will make it again.
28 Dez 09 vom Mitglied: Tinsey99
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 170 Kalorien in 1 Portion Turkey Noodle Casserole.
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Kalorien Analyse: 20% fett, 49% kohlh, 31% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
713 kJ
9%
170 kcal
Fett
3,72g
5%
Gesättigte Fette
0,951g
5%
Transfette
0,012g
Einfach ungesättigte Fette
1,172g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,813g
Kohlenhydrate
20,72g
8%
Zucker
1,3g
1%
Ballaststoff
1,3g
Eiweiß
13,23g
26%
Salz
0,72g
12%
Cholesterin
44mg
Kalium
198mg
10%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (49%)
Fett (20%)
Eiweiß (31%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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