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Portionen:
4 Portion(en)
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Beilagen
Bewertung:
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vom Mitglied: janican71

Roasted Summer Vegetables

A mix of my favorites veggies with a touch of olive oil.

Zutaten

Anleitung

  1. Chop all vegetables into 1" cubes and mix together and pre-heat oven to 475 °F (250 °C).
  2. Chop garlic into small pieces mix into vegetables.
  3. Drizzle olive oil over vegetables.
  4. Add black pepper and cayenne pepper (optional).
  5. Toss vegetables and place into medium roaster.
  6. Roast for 30-40 minutes or until vegetables are tender. Toss every ten minutes so they don't scorch.
  7. Serve hot, either alone or over rice.
158 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
wow, gonna try it now... as soon as I work out what an eggplant is .... hmmmm
user vote
14 Sep 08 vom Mitglied: misspiggy84
There's a LOT of veggies there - probably a whole days worth in one meal and only 90 calories? Plus an extra bonus of 6g of fiber and I love roasted veggies.
user vote
14 Sep 08 vom Mitglied: eyestorm2443
This is great alone or as a meal over brown rice. The peppers give it a sweetness for when you need something to curb those cravings.
user vote
14 Sep 08 vom Mitglied: janican71

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 90 Kalorien in 1 Portion Roasted Summer Vegetables.
Kalorien Analyse: 35% fett, 54% kohlh, 11% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
378 kJ
5%
90 kcal
Fett
3,97g
6%
Gesättigte Fette
0,584g
3%
Einfach ungesättigte Fette
2,526g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,643g
Kohlenhydrate
13,78g
5%
Zucker
6,52g
7%
Ballaststoff
6,1g
Eiweiß
2,81g
6%
Salz
0,03g
0%
Cholesterin
0mg
Kalium
608mg
30%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
4%
vom ETB*
(90 kal)
4% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (54%)
 
Fett (35%)
 
Eiweiß (11%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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