Roasted Summer Vegetables
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Beilagen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: janican71
Roasted Summer Vegetables
A mix of my favorites veggies with a touch of olive oil.
Zutaten
Anleitung
- Chop all vegetables into 1" cubes and mix together and pre-heat oven to 475 °F (250 °C).
- Chop garlic into small pieces mix into vegetables.
- Drizzle olive oil over vegetables.
- Add black pepper and cayenne pepper (optional).
- Toss vegetables and place into medium roaster.
- Roast for 30-40 minutes or until vegetables are tender. Toss every ten minutes so they don't scorch.
- Serve hot, either alone or over rice.
158 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
wow, gonna try it now... as soon as I work out what an eggplant is .... hmmmm
14 Sep 08 vom Mitglied: misspiggy84
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There's a LOT of veggies there - probably a whole days worth in one meal and only 90 calories? Plus an extra bonus of 6g of fiber and I love roasted veggies.
14 Sep 08 vom Mitglied: eyestorm2443
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This is great alone or as a meal over brown rice. The peppers give it a sweetness for when you need something to curb those cravings.
14 Sep 08 vom Mitglied: janican71
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 90 Kalorien in 1 Portion Roasted Summer Vegetables.
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Kalorien Analyse: 35% fett, 54% kohlh, 11% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
378 kJ
5%
90 kcal
Fett
3,97g
6%
Gesättigte Fette
0,584g
3%
Einfach ungesättigte Fette
2,526g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,643g
Kohlenhydrate
13,78g
5%
Zucker
6,52g
7%
Ballaststoff
6,1g
Eiweiß
2,81g
6%
Salz
0,03g
0%
Cholesterin
0mg
Kalium
608mg
30%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (54%)
Fett (35%)
Eiweiß (11%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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