Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
|
The rub seals in the juices to keep the pork chops moist and tender.
Zutaten
Anleitung
- Pre-heat broiler and coat broiler pan with cooking spray.
- In a small bowl, combine chili powder, sugar, cumin and garlic powder. Add Worcestershire sauce and stir until paste forms.
- Rub paste onto both sides of each pork chops (four 1/2" thick chops), place on prepared pan and broil 4 minutes on each side until inside is no longer pink.
- Serve with string beans drizzled with fresh lemon juice.
- Note: try the rub on steaks and chicken, too!
134 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
|
Rezensionen
Thoroughly enjoyed it even though a bit dry as my chops were boneless and not quite 1/2". Next time will do 3 minutes each side. Used fresh garlic and a bit of sea salt and fresh ground pepper.
21 Dez 14 vom Mitglied: pjk46
|
I usually never add sauces to my steak..i like it as it comes, but this rub was georgous.. i thoughorly enjoyed it and so did my husband. which surprised me too...Thankyou..
17 Sep 11 vom Mitglied: nannysharon
|
my boyfriend loved it
04 Sep 09 vom Mitglied: chekeebee
|
It was okay. Not my favorite pork dish but it's just a matter of taste.
04 Jun 09 vom Mitglied: carmelly
|
This rub ROCKS! The seasoning was so great. Thank you, will use again and again and again... :)
23 Jan 09 vom Mitglied: JLM83
|
|
|
|
|
Dieses Rezept begutachten
Sie müssen sich anmelden, um dieses Rezept zu überprüfen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
Weitere Rezepte finden
|
Filtern durch Mahlzeit Typ
Hauptgerichte
Neuesten Rezepte
Weiches, köstliches und mäßig süßes Dessert.
|
Einfaches, gesundes und schnelles Frühstück.
|
Ultrafeuchter, schmackhafter und gesunder Snack.
|
Leckere und farbenfrohe gesunde Vorspeise.
|
|
Ein Rezept vorschlagen
Ernährungsübersicht:
|
|
Es sind 269 Kalorien in 1 Portion Spice-Rubbed Pork Chops.
|
|
Kalorien Analyse: 30% fett, 21% kohlh, 48% eiw. |
|
Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1124 kJ
13%
269 kcal
Fett
9,2g
13%
Gesättigte Fette
2,973g
15%
Transfette
0,095g
Einfach ungesättigte Fette
3,534g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,768g
Kohlenhydrate
14,57g
6%
Zucker
5,04g
6%
Ballaststoff
5g
Eiweiß
32,98g
66%
Salz
0,94g
16%
Cholesterin
81mg
Kalium
1038mg
52%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (22%)
Fett (30%)
Eiweiß (48%)
|
|
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
|