Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: momof5a
Chicken, Rice & Vegetable Casserole
Chicken with rice and veggies baked in the oven.
Zutaten
Anleitung
- Boil the chicken in enough water to cover, about 20 minutes. When chicken is cooked remove from water and cube.
- Add enough water to make 5 1/2 cups stock. Add the seasoned rice (like Rice-a-Roni) flavor packets. Bring to boil.
- Chop vegetables. Fry in non-stick skillet with the margarine. Remove from pan.
- Fry rice in the same pan. When brown, mix the vegetables, chicken and rice together. Add to water.
- Put in a large oven proof casserole in the oven at 450 °F (220 °C). Cook for 30 minutes.
- Note: the water must boil and cook the rice.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 212 Kalorien in 1 Portion Chicken, Rice & Vegetable Casserole.
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Kalorien Analyse: 13% fett, 45% kohlh, 42% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
888 kJ
11%
212 kcal
Fett
3g
4%
Gesättigte Fette
0,738g
4%
Einfach ungesättigte Fette
0,978g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,821g
Kohlenhydrate
23,48g
9%
Zucker
1,4g
2%
Ballaststoff
0,8g
Eiweiß
21,6g
43%
Salz
1,39g
23%
Cholesterin
49mg
Kalium
285mg
14%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (45%)
Fett (13%)
Eiweiß (42%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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