Bewertung:
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vom Mitglied: rkd314
French Mushroom Soup
A warming, super healthy mushroom soup.
Zutaten
Anleitung
- Soak the dried mushrooms in 2 cups warm water for 30 minutes. Save the liquid, and rinse the mushrooms several times. Chop them.
- Chop the onion, leek, carrot and fresh mushrooms. Sauté in butter with the dried chopped mushrooms.
- Add the remaining water and the chopped tomatoes. Also add the mushroom water, after straining it through a coffee filter.
- Add a bay leaf, salt and pepper to taste. Bring soup to a boil, and then let it simmer till carrots are soft.
- Stir in the milk. Serve.
- Note: you can also add chopped fresh dill and parsley.
60 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
without the butter, and milk, it would be great
11 Apr 09 vom Mitglied: Fattouna82
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 71 Kalorien in 1 Portion French Mushroom Soup.
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Kalorien Analyse: 23% fett, 61% kohlh, 16% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
296 kJ
4%
71 kcal
Fett
2,04g
3%
Gesättigte Fette
1,116g
6%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,471g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,206g
Kohlenhydrate
12,34g
5%
Zucker
4,84g
5%
Ballaststoff
2,2g
Eiweiß
3,3g
7%
Salz
0,11g
2%
Cholesterin
5mg
Kalium
416mg
21%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (61%)
Fett (23%)
Eiweiß (16%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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