Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Kochzeit: 30 Minuten
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
|
vom Mitglied: khoyt
Chicken Salsa Soup
Chicken breast with salsa and veggies make a highly appetizing soup.
Zutaten
Anleitung
- In a large saucepan, combine chicken, broth, water and chili powder.
- Bring to a boil. Reduce heat; cover and simmer for 5 minutes.
- Add corn and carrots and return to a boil.
- Reduce heat and cover and simmer till chicken is no longer pink and corn is tender
- Add salsa and heat through. Garnish with cheese if desired.
1350 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
|
Rezensionen
Took the advice and added black beans used a low fat chicken broth also . Excellent and will make it again
31 Jan 10 vom Mitglied: jimb9186
|
I have to make this every week for my boyfriend! He says it is now his favorite soup!
16 Jan 10 vom Mitglied: mgreen
|
i doubled this and added a 15 oz can of black beans. I also had a zuccini that was about to go bad so I chopped it up and added it. It was awesome!
01 Dez 09 vom Mitglied: sbthomas
|
We used pre-cooked Southwest Style Chicken. We also used fresh salsa with lot of cilantro. This soup was the bomb!
31 Okt 09 vom Mitglied: ZipZabel
|
WAY 2 SPICY 4 ME.. taste good.. added black beans and exchanged the carrots 4 potatos.. and added lime juice! YUMMY![Enter your comments here...]
27 Apr 09 vom Mitglied: Jayjaycakez
|
I think this soup is very flavorful and it is low in points. My husband even liked it.
03 Mrz 09 vom Mitglied: Jolley Girl
|
This sounds delicious especially adding black beans. I think i would use low-sodium broth since I am dealing with hypertension.
27 Feb 09 vom Mitglied: caj99
|
How many points would this be? It sounds delicious!
24 Feb 09 vom Mitglied: Amrossi13
|
Very easy to make and very good. I added black bens for a little more fiber and used a lime salsa.
08 Feb 09 vom Mitglied: robertnoho
|
I use leftover chicken that was grilled for fajita's or such. It adds extra flavor.The calorie count is now correct. Thank you FS
09 Nov 08 vom Mitglied: khoyt
|
|
|
|
|
Dieses Rezept begutachten
Sie müssen sich anmelden, um dieses Rezept zu überprüfen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
Weitere Rezepte finden
|
Filtern durch Mahlzeit Typ
Suppen
Neuesten Rezepte
Vegane, gluten- und laktosefreie Rezeptur.
|
Einfaches, schnelles und unglaublich leckeres Spätzlegericht mit Champignons.
|
Gesunder, leckerer und zuckerarmer Snack.
|
Cremiger, einfach zuzubereitender und äußerst schmackhafter Brotaufstrich.
|
|
Ein Rezept vorschlagen
Ernährungsübersicht:
|
|
Es sind 92 Kalorien in 1 Portion Chicken Salsa Soup.
|
|
Kalorien Analyse: 11% fett, 44% kohlh, 45% eiw. |
|
Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
385 kJ
5%
92 kcal
Fett
1,12g
2%
Gesättigte Fette
0,236g
1%
Transfette
0,01g
Einfach ungesättigte Fette
0,277g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,407g
Kohlenhydrate
10,47g
4%
Zucker
1,86g
2%
Ballaststoff
2,1g
Eiweiß
10,69g
21%
Salz
1,10g
18%
Cholesterin
22mg
Kalium
360mg
18%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (44%)
Fett (11%)
Eiweiß (45%)
|
|
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
|