Juicy Chicken with Roasted Vegetables
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
|
vom Mitglied: lornajcollins
Juicy Chicken with Roasted Vegetables
An easy pop-in-the-oven and forget about it recipe.
Zutaten
Anleitung
- Slice lengthways down the chicken breast to create a 'pocket' to stuff.
- Mix the defrosted spinach with the fat free cream cheese in a cup. Stuff the chicken breast with the mixture.
- Wrap the chicken breast in the bacon ensuring that the stuffing is covered.
- Place the chicken breast in a shallow oven proof dish that has been sprayed with low-fat oil spray.
- Chop all the vegetables (and add any others you like) and add to the oven dish around the chicken. Spray lightly with low-fat oil spray.
- Season with mixed herbs, salt, pepper and anything else you like.
- Cover with foil and put in an oven for about 40 minutes on 340 °F (170 °C). Leave covered for chicken to remain moist or remove foil to turn bacon crunchy.
92 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
|
Rezensionen
only just started a calorie diet thought this was a good start loads of flavour and very nice have a 6 and 2 year old and they loved it to !!
29 Jan 12 vom Mitglied: danielhayes
|
if you got rid of the bacon and the cream cheese perhaps. But this would use up a lot of your veggies
10 Nov 07 vom Mitglied: lttlangel
|
I'm trying with Turkey Bacon for flavor.
07 Nov 07 vom Mitglied: JazzyJan
|
im going to try this with out the bacon.
27 Okt 07 vom Mitglied: SuperC
|
Need to substitute the bacon slice with rubbing the outside of the chicken with olive oil to reduce the saturated fat.
24 Sep 07 vom Mitglied: HealthyLife
|
|
|
|
|
Dieses Rezept begutachten
Sie müssen sich anmelden, um dieses Rezept zu überprüfen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
Weitere Rezepte finden
|
Filtern durch Mahlzeit Typ
Hauptgerichte
Neuesten Rezepte
Dieser kohlenhydratarme Thunfischsalat ist köstlich und mit leicht zu findenden Zutaten zubereitet.
|
Cremiger, einfach zuzubereitender und äußerst schmackhafter Brotaufstrich.
|
Gesund, schnell und köstlich.
|
Einfaches, gesundes und schnelles Frühstück.
|
|
Ein Rezept vorschlagen
Ernährungsübersicht:
|
|
Es sind 495 Kalorien in 1 Portion Juicy Chicken with Roasted Vegetables.
|
|
Kalorien Analyse: 26% fett, 23% kohlh, 52% eiw. |
|
Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
2071 kJ
25%
495 kcal
Fett
14,11g
20%
Gesättigte Fette
4,43g
22%
Transfette
0,06g
Einfach ungesättigte Fette
5,328g
Mehrfach ungesättigte Fette
2,106g
Kohlenhydrate
28,01g
11%
Zucker
9,62g
11%
Ballaststoff
5,5g
Eiweiß
64,03g
128%
Salz
1,54g
26%
Cholesterin
153mg
Kalium
1599mg
80%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (22%)
Fett (26%)
Eiweiß (52%)
|
|
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
|